Spontana grejjer

I love it! Att planera tar alltid emot och det är jag nog inte ensam om som effekt av det samhälle som är idag. Alla tänker nog att tänk om....? Men spontan-fika är bäst. Tyvärr missade jag min chans till spontanitet idag. Alla måsten och borden som är ens plikt. Tänk att alltid få leva på känsla! Om det ändå vore möjligt...

Struldag

I skolan blev det kaos! Men nu lämnar jag det bakom mig! Ska bli skööönt att få dansa av mig ikväll trots att jag egentligen är trött och vill krama soffan.

I helgen i Solnahallen är det uttagningar i Breakdance inför VM i Paris. En massa stora människor kommer vara där och visa upp sina talanger. Jag jobb hela helgen jag... Arbetsmyran Emma... Så var det med det!




image141


Vem

tackar nej till Maria Vuittons erbjudande om att vara med i en tävling om ett par skor i favoritfärgen rosa genom hennes blogg? Svar: Inte jag,



Björn Allan Albert

Nu ska jag gå och lägga mig med mitt dåliga samvete. Sitter här i min ensamma lgh och tänker på min Albert i Gävle. Min kanin som fick komma ut till landet för att han inte lät mig sova om nätterna. Alla förtjänar en ny chans och det gör även han. Så det så. Vad säger du om det Robin? Nähäää.. Nää.. nää.. jojo... näää.... party pooper




Granne Elina

Kommer att tänka på grannen Elina. Hur kommer det sig att vi är så dåliga på att ses när vi bara bor en trappa ifrån varandra? Skärpning. Men i helgen kommer Charroll till stan och då gaddar vi oss ordentligt vi tre och emmut. Hell yeah



filmkväll med systrarna två

Vi såg en film om en gubbe som åkte gräsklippare över halva usa för att hälsa på hans bror som just fått en stroke. Det tog han nästan 2 månader att komma fram. Ja.. Det var typ var filmen handlade om! En melankolisk och småseg film men tänkvärd däremot.

Till det hade jag bakat veganska scones (så jullan kan äta med oss!). i dom hade jag hackade aprikoser och valnötter. Grymt gott! Så det tipsar jag varmt! Utöver det hade vi lite mer nötter och så torkade aprikoser. Älskar allt som var på bordet så jag var lycklig!

När vi kollade på filmen rykte det från ugnen fast den var avstängd. Jag fick säga åt ugnen att skärpa sig och nu hoppas jag att han lyssnar.

Robin är i eskilstuna i natt med sina nya klasskamrater. Jag försöker avgöra om det ska bli skönt att sova i sängen ensam eller inte.. Men kan inte riktigt bestämma mig. Så jag lämnar den frågan obesvarad med mina tankar hos min älskade därute i världen

Hur får man in ett ägg i en flaska?

Fick del av den här länken idag. Lite skoj som påminner om experiment man utgjorde som liten! Är fruktansvärt dålig på experiment idag så det får bli dags att träna upp mig nu om jag vill bli en älskad fröken :)



Hur får man in ett ägg i en flaska? - Klicka här!

Det rullar på...

Inte nog med att vi städade igår.. Äntligen satte vi upp två tavlor i lgh! Det ilade lite i fötterna när Robin spikade.. Förstår inte varför vi är så nojiga med lgh. MEEEN nu är de uppe och vi älskar det! Båda tavlorna har Robins pappa målat och de passar riktigt bra in i lgh. Den vänstra har fina färger som passar in och den högra är häftigt modern.


             



www.bardiahaddadi.com

En tisdagkväll...

Det är inte varje tisdagkväll man storstädar lgh tillsammans! Känns mer som det brukar vara en syssla under dagen. Men nu tas det i med hårdhandskarna! Sen blir det att gå till återvinningen med allt som behöver slängas - dvs mycket! Vid sådana här stunder saknar man bil...



Ändrade planer....

Jag tar mig en power nap.


Det finns så mycket jag vill men inte orkar....

Nya krafter?

Jahapp! Hemma igen efter en sväng till affären. Ätit en lunch bestående av en sallad, makaronipudding och ostsmörgås. Kändes duktigt värre med en ordentlig måltid denna tid på dagen. Frågan är om jag ska plugga en stund till innan jag ska träffa en kvinna som jag är kontaktperson till. Vi ska fika kl fyra.

Försöka plugga kan man i varjefall....

yeah man!

Jag har flyt! Nu börjar det bli dags för paus.. Kanske läge att passa på och handla? Låter som en prima idé!

Imorrn kommer mina kära syskon på filmkväll hos mig. Vi ska baka bröd och se på någon klasisk töntig tjejfilm och göra chai-te med vår älskade espressobryggare. Madde är på nu, väntar jag på svar från Julia men hon får fixa biffen!



Namnfest

i goa vänners lag blir det i påsk då jag ska till Gbg för att fira att david och veronicas söta Evelinn kommit till världen! Äntligen får jag träffa sötnöten! Det är då minsann på tiden!






Och som två flugor i en smäll får jag träffa gänget från Örebro! David, Jens och mina älskade bästaste tjejjer som jag saknar jämt jämt och som bor så låååångt bort!




 


tralla lala laa

Fy farao. Här satt jag för en minut sedan och tänkte på alla måsten och borden jag har. Jag är ledig idag och i morgon och måste plugga.. jag måste handla.. och jag måste veeeerkligen städa!! Sen borde jag tvätta med... Som vanligt har jag tagit på mig för mycket ansvar från annnat håll som tynger och nu envisas min kropp med att vara hängig. Vill verkligen träna men jag tar det lugnt... Imorrn är det dans ändå. Jag skyller allt på Madeleine som sääääkert har smittat mig. Hur kan man vara säker på det?

Och nu sprudlar kroppen för jag vill göra allt som jag inte ska göra!

Tänk...

Att alltid när man behöver ett paraply så glömmer man bort att ta med sig det! Då aavsett hur många gånger man ser ut genom fönstret och ser regnet ösa ner. Detta som leder till att man börjar tänka om och om igen att "jag måste komma ihåg att ta med mig paraply idag". Men det minns man aldrig.



Tänk vad spännande det är med kollektivtrafik ändå. Mannen bredvid mig sitter med ett brev från Rymdstyrelsen, vem får brev från rymdstyrelsen?? Han kanske är häftig eller nån sån där astrounat? Fast han ser mer ut som en mupp. Bredvid mig sitter en kostym-nisse som tyligen känner mannen som är en magnus uggla look-a-like, fast med brytning. Jag vet inte om jag ska tycka synd om honom eller skratta... Oftast väljer jag det första... Men det är inte lika roligt! Människan mår bra av att skratta!



När vi ändå är inne på kollektivtrafik... Varför är det så trångt mellan mig och passegaren mittemot? Det finns inte mycket utrymme kvar för knäna och då är inte jag särskilt lång... Men inte särskilt kort heller.. Men främst inte särskilt lång.


Varför blir smärta en ond spiral? Knän börja värka och helt plötsligt ilar hela låret. Nej lyssna på kroppen bör man.. annars dör man.


Tänk vad glad man blir när man hittar pengar i en jackficka! Pengar som man inte visste fanns! Det gjorde jag i helgen... 70 kr. Det är 70 kr mer för en student.


Nu kan man fråga sig varför jag fortsätter skriva när jag först sa att jag inte skulle det. Jaja. Tyst. Jag ska ändå åka till jobbet snart.


oups

Blev visst kvar på jobbet längre än jag trodde när jag åkte dit. Jobbade från kl 13 igår till kl 15 idag. Kl 21.30 ska jag vara där igen för att sova ett jour-pass där. Så som ni förstår så blir det inte så mycket mer från mig idag även om jag skulle vilja berätta om hur mycket kaffe jag har druckit idag, vad det luktar svett och hur testeron flyger i luften inne i en korp-hall och hur vardaglig mat blir till lyx med hjälp av fintallrikar och vinglas. Oups. Nu gjorde jag visst det ändå. Berättade alltså

//En överarbetad och övertrött Emma

Glimmande ljus

Härliga bilder från julaftonens promenad







                                   


lördag morgon

Och man ser fram emot en kärleksfull dag tillsammans med sin kära och eventuellt vänner. Men så ringde jobbet vid nio-tiden.

Ska snart iväg och jobba ett lång pass från kl ett till i morgon bitti. (ska sova jour som tur är och inte vaken natt!) Men vad gör man? Först hade vi planer med fest ikväll. Men så blev den inställd. Så var det en ateljéfest vi blivit bjudna till men som jag inte hunnit fråga om vi kunde komma ändå. Vad blir konsekvensen? Pengar? Ja tack!

En spontan fredags kväll

Precis i min känsla. Spontanitet alltså.  Först var jag och Camilla hos Jojje för att fika och leta stipendier. Sedan åkte jag direkt till Emma för en middag med regnbågens alla färger. Jag älskar verkligen frukt och grönsaker! Och det i kombination med lax och chevré? Vad mer kan jag begära? Sedan hamnade vi på Brunogallerian. Sedan väljer jag att sätta punkt för en bra kväll. Nu.





bilden vill inte ställa sig!

Charrol kommer till stan!

Snart flyttar min Karl-Olov till stan! Wohoo! Välkommen in i min famn! :)


Det är sjukt vad mycket vi har upplevt tillsammans! Här kommer ett smakprov från vår senaste resa till Sydamerika






Härligt härligt!

Att komma igång med dansen igen! Då kommer resten av träningen rulla igång automatiskt! Brukar vara rätt duktig på att komma iväg och träna och mår bra av det gör jag med! Det blir som en drog. Känner bara att det börjar slita på knäna och det är INTE bra!

Ser fram emot imorgon! Först ska jag och Camilla hem till Johara. Där ska vi fika och äntligen få träffa lilla Noah igen efter en hel månad! Men framförallt ska vi ta oss i kragen och söka stipendier för Tanzania! Nu jewlar anamma!

Efter de flitiga timmarna i Solna ska jag in till stan för att träffa Emma. Vi ska till moderna museet vilket blir ett efterlängtat besök för min egen del! Sedan ska vi hem till Emmut och dricka rödtjut samt laga god mat. Hörde ryktas om lax och chevre.. Och som jag sa till Emma. 1. Jag älskar lax. 2. Jag älskar veeerkligen chevré.

Robin och Janne spelar fotboll på playstation. Det är lagom kul för det begränsar mig till datorn eller en bok. Jaja. Duscha behöver jag i allafall.




Over and out

jag tror...

jag har varit lite förvirrad idag.. Först så trodde jag att jag hade halvdag i skolan. Icke sa Nicke det var heldag. För det andra hade jag glömt plånboken hemma. Tur att man har snälla vänner.

Men glad för det är väl jag!?


Helg        Löning        Helg

Hjäääälp

Madeleine har inte kommit ännu och Pluggråttan börjar rymma! Måste behålla motivationen måste behålla motivationen måste behålla motivationen.......

Min rygg knakar... Tack och lov att dansen börjar idag, Ett glädjeämne fastän det ruinerar mig!

Min nya kärlek

har äntligen flyttat in!! Tack mum and dad för den bästa presenten och julklappen på länge! Nu ska jag ligga i hårdträning så jag blir den bäsa baristan i stan!





image105


Att det skulle vara så enkelt trodde jag aldrig? Just därför älskar jag den ännu mer! Nu väntar jag på att Madeleine ska besöka mig så ska vi skvallra över en latte, äta apelsin-choklad crisp och titta på bildspel från thailand - mys med andra ord!


Annars har jag varit flitig idag! Inte hunnit med allt jag ville med plugget men ibland tar saker längre tid än man tror och då får det lov att göra det. Nu ska jag återgå till den pluggnörd jag är och få lite mer gjort medan jag väntar på Madeleine.

Länge...

ska jag leva på minnena med min kära i mitt hjärta




image104

pepparkaksgumma

Åk hem! Julen är faktiskt över nu!

Nu börjar jag se mer normalt sommarbrun ut igen men ändå inte så normalt för årstiden. Har rövat två bilder från Emma när jag precis kommit hem som visar hur extremt brun jag lyckades vara då.




Att välja glädje

Om jag tänker efter har jag så mycket att vara glad för ändå. För är det inte som alla säger att det är de små sakerna som är de stora? Solen skiner ute... De är lite vitt på marken men inte för kallt... Robin har sin första skoldag idag...  Charrol har fått jobb i stan.. Mina föräldrar ska snart ut och resa... Och jag är ledig idag... Ja så här skulle man kunna fortsätta länge länge! Leve optimisten! Nu ska jag läsa tjej-tidning. Over and out!


segstartad morgon

Jag har varit vaken sedan åtta då Robin åkte iväg till skolan för sin första skoldag. Men sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. Slöseri med tid må tyckas! Men att det ligger en tvätt i maskinen dövar mitt dåliga samvete!

Det...

tar ett tag att komma in i rutinerna igen. Just nu känner jag mig mest så här
 

Kiitilla

Nu är jag övertrött... Då är saker man upplevt på ett plan roliga i efterhand. Visste ni att det i norraste Sverige eller Finland eller vilket som så finns det en ort som heter Kiitilla. De måste kittlas och skrata mycket där. Jag skulle mest vara sur så jag håller mig därifrån!

Annars känner jag mig onaturligt bajsbrun i detta klimat. Lite som en skitig lodis som försöker panta ölburkar som inte är betalda inne på konsum. Men det behöver inte vara helt fel det heller! Så jag är nöjd.

HEMMA!

Älska mig! Sakna mig!

Ja vad ska man säga? 4 gången i Thailand och det är precis som det alltid är där, alldeles underbart alltså. en resa som blev mest för avkoppling och inte nya upplevelser. Men inget fel med det!

Flygresan hem över natten gick super även om det blev någon timme försenat. Nu gäller det bara att hålla igång hela dagen så att man inte däckar i soffan redan kl 18 ikväll! Men ska nog inte vara några problem för redan kl 13 ska jag vara i skolan och redovisa.. Det börjar med tuffa tag!

Kram till er alla! Alla som saknat mig.. .Jag har saknat eeer med! ;)

Nyårsdagen

Tja... Det blev väl ingen nyårsafton att skryta om precis. Så då får vi väl se till att börja det nya året med riktiga tag! Om 12 timmar åker vi till Thailand! Tjohooo!

RSS 2.0