Titta på mig Titta på mig!!

You can dance, you can jive, having the time of your life
See that girl, watch that scene, dig in the dancing queen


Snart är det dags igen för mig att dansa på Vasasteatern!


Biljetter till Vasateatern

Vem?

Jag vill åka på semester i sommar!


Vem vill och kan följa med mig?

Emmut och mammut

Samma namn samma smak djupa samtal


Vem har sagt att en torsdag måste vara tråkig? Emmut och jag hade samtal idag om hur man blir lyckligARE! att man ska leva i nuet och göra en fest av varje dag! Så idag var det torsdag och vi hade gott sällskap, god mat och en trevlig tid! Det var som bäddat för 90-tals låtar och jokerdans!


Vi avslutade kvällen med:


Frågan är inte vad världen kan göra för dig utan vad du kan göra för världen?


Heman hamsters

en klasskamrat berättade för mig vad som hände henne tidigare denna månad. Hon har två döttrar, en som är 7 år och en som är 3 år. Barnen skulle städa deras rum och deras hamsters bur. Så min klasskamrat gick och hämtade dammsugaren när hon såg att familjens hund behövde kissa. Så hon följde med hunden ut på gården så att han snabbt skulle få göra sina behov när hennes äldre dotter kommer ut och stortjuter. Då har syrran hennes dammsugit hamstern!!


Dagen innan hade deras pappa läst boken "Emma dammsuger". I boken dammsuger Emma upp lillebrors strumpor men strumporna kunde räddas! Hennes dotter hade därför tänkt att det skulle gå att göra samma sak med hamstern.. så fel det kan bli!


Det blev en begravning och en vända direkt till djuraffären i vilket fall som helst

IgårIgår kväll hade jag inte mycket att göra och var rastlös. Så jag målade tånaglarna! Ett säkert tecken på att sommaren är på väg!
Påsken 2009
I Gävle

Förutom påskkärringar och en påskkyckling på stan så finns det inga påskkärringar här i Södra Bomhus ännu. Men påskgodis finns det.

Emmut och Mammut

Idag blev jag glad för Emmut ringde och vi tog en spontanlatte i solen. De små sakerna är de stora.


Vi matchade varann jag och Emmut. Både med namn, nagellack, byxor och latte men med två skillnader. Emmut är linlugg och jag är sotlugg (inte skitlugg som jag råkade säga innan idag) och att Emma är 25 just nu och jag 24.


Foto: Emma Ivarsson

At Karlaplan

Emmut 25 årDet är vår ute!

Då kryper de gröna fingrarna fram i mig! Men inte i någon trädgård.. Och inte på balkongen.. Utan i köket!

Så idag har handlats kryddor och första omgången som gjordes i veckan med koriander, dill och basilika börjar visa sina små bäbisar. Nästa gång blir det som bilden visar rosmarin, basilika, persilja och spenat. Färska örter is da shit!
Räkmacka?

Nej tack!


Det dröjer nog igen innan jag äter skagenröra. Jag åt en häromdagen och det resulterade i matförgiftning! Usch, tvi och bä!


Nu vill jag inte tänka på annat än räkor men det är ju alltid så att det man inte får det gör man ändå.

RSS 2.0