Like a virginFörsta gången någonsin hände det mig. Remmen på handväskan gick av! Inte det klassiska scenariot med den fina skoklacken som gick av utan min fina handväskas rem. Så där fick jag gå. Men en rem istället för två på axeln. Det bröt mot tyngdlagen vill jag säga.

Frisk fläkt
Idag känner jag mig som en frisk fläkt! Hur känner du dig?

at morfar ginkosSomebody´s babySomebody´s baby

Saturdaysaturday night

Jag är hemma hos julmannen. Ikväll ska vi till morfar G-nånting och vi är på G julmannen och jag! Varje dag är värda att fira. Idag tänker jag fira att jag har två systrar två. Och ja. Jag sa två två gånger med flit. Vad tänker du fira idag?

Friday night

Martini hemma som fördrink för att sedan avnjuta en underbar middag på La Habana. Jag vet redan att jag ska beställa tonfisken! Mumma! Detta är bäddat för en trevlig kväll på tu man hand! Det är fredag gott folk!Äntligen

Sj:s monopol över järnvägen avskaffas. Toppen säger jag! Det har varit tok för dyrt alldeles för länge nu! Förr kunde man få tag på schyssta biljetter till ok priser genom sista minuten men inte nu längre. Att åka tåg ska vara det första alternativet framför flyg och bil vilket det omöjligt kan vara med de priser som är idag! Nu hoppas jag på att vi kommer att få märka en förändring!

Du


andas ut och du andas in
du andas ut och du andas in
du hör vinden susa
du känner gräset under tårna
du andas ut och du andas inPuhhhh

VåffeldagenIdag är det våffeldagen och då ska man äta en våffla vilket jag precis har gjort!

I....I can't take my eyes off of you
I know you feel the same way too, yeahVad är det för fel?Inte för att jag vet om jag skulle bli en större kund eller snarar vet att jag inte kommer att bli deras mest trogna kund men är det inte konstigt att Sturbucks inte finns i Sverige? De finns till och med på turistställen på Cypern och i Thailand men i Stockholm finns de då inte. Vad är det som är fel?
En jobbintervju

i inkorgen.


Att vara eller inte vara. Det är den stora frågan!

teckenspråkstenta imorgonoch jag är så trött på den att jag bara vill ha den gjord! Jag tackar gärna för mig och lämnar teckenspråkets grammatik åt sidan. Men tiden säger mig att det inte är riktigt dags ännu!


nytt år nytt mode

Jag vet inte vad jag ska tycka om att den så kallade harembyxan är på intåg. Sedan jag var 17 år har jag använt denna byxa och frågan är om jag vill dela min byxa med svenska folket? Svar ja! Vem är inte värd att få använda ett par extremt sköna byxor? Frågan är bara.. kommer jag att göra det? Mina nästintill malätna byxor kanske har gjort sitt!

Extra insatser mot tjänstepersonal igår?

Igår såg jag polisen stoppa en postbil. Senare såg jag polisen stoppa en taxibil. Kanske var polisens tema igår kväll tjänstebilar?
Välförtjänt semester

Jag har fått ledigt av chefen i juni månad! Inte den bästa semestermånaden kanske men efter denna termin kommer jag att vara i behov av en semestermånad innan jag börjar kova in pengarna igen! Juni börjar redan bli full med planer utan att jag behövt lyfta mitt finger. Två bröllop, studenter och födelsedagar är vi inbjudna till. Dessutom kommer en vecka på landet att passa finfint. Det enda jag saknar är en resa utomlands med min kära. Kroatien skulle inte vara helt fel! Åhh vad jag vill ha juni nu! Då ska jag börja leva mitt liv igen!

Kvalitetstid

med kära vänner innebar ikväll biotajm! Dvs. en film som ingen av våra pojkvänner skulle gått med på att se! Både jag och Emma skrattade över den svenska översättningen av filmen. He is not that into you = dumpa honom. En charmig film med många välkända och bra skådesspelare. Liljor och tulpaner

är fantastiska blommorliljor luktar så gottoch tulpaner är den enda blomman som är vacker även när de vissnatFolk får gärna fylla år om det resulterar i att jag får fräska blommor i mitt hem!

Idag är inte vilken dag som helst

för det är nämligen Robins födelsedag. Grattis Robin 27 år! You rock my world
Logiskt tänkande?

Frtizls rättegång börjar idag. Han riskerar 10 eller 20 års fängelse. Är det bara jag som tänker att det mest logiska är att han får 24 år? Alltså lika många år som han låste in sin dotter (och deras barn)?? Han kan tacka sin gud att han inte är i USA eller Kina. Dödsstraff på direkten med andra ord! Men att sitta inlåst när man kan vara ute i det fria torde vara ett grymmare straff tycker jag och mer tortyr åt hjärnan! Rätt åt han.


Varför dröjer det så länge?

Ryktena kom..! Men vad hände/händer sen? När öppnar en av mina favoriter sina portar i Stockholm? Och vart??


Forever 21

du är välkommen att stanna

Är det bara jag?

Som vaknar en gång i halvtimmen/ i timmen när jag vet att jag har lagt mig sent och ska upp tidigt innan tuppen?


Men bra gick det ändå. Söndagen har inneburit att jobba, åskåda en innebandy-match, äta indisk mat med turturduvan min och nu snart en beck-film. Inte så tokigt vill jag säga. Skönt att få hänga med min älskling för tyvärr blir det inte så ofta.


Söndagskvällar är konstigt nog min favoritkväll på veckan! Trots att det borde vara den mest ångestframkallande kvällen eftersom en ny vecka väntar!

en top notch- kväll


 
En tanke. Två kompisar. En finaltävling i melodifestivalen. En lördag. Med en gala middag. Två är bättre än en.

Så emmut och mammut slog sina påsar ihop! Vi gjorde en mästerlig pizza med färska champinjoner, tomat, ruccola. chevré, räkor och crrabsticks. En av de godaste jvi någonsin ätit! Vi tittade på finalen i Globen men på promenadavstånd (dvs. i min lgh) och glömde helt bort att dansa eftersom vi var fullt upptagna med att leka jury och som pricken på i drack vi kaffe med hasselnötslikör! Dessutom blev det en och annan frågesportskamp i spelt Buzz!

En topnotch-kväll!
fredag

I morse vaknade jag och kände mig slutkörd, hade ont i halsen och var trött. Men jag tog mig till skolan! Väl där var jag den enda eleven av sex som dök upp. Läraren släppte mig efter 35 min. Där fick man för att man är lilla fröken duktig! Jag åkte hem direkt för att sova igen.
Prickig mört

Nu ska jag re-la-la-laxa!

På spikmattan närmare bestämt!

Efteråt ser man ut som en mört. Kolla bara hur Bardias rygg ser ut efter en omgång!

Funäsdalen 2009


Fighter

Jag är en fighter! Right(er)!

Idag var jag till studentkåren för att få stöd i min utbildning. Då har jag iallafall gjort mitt bästa för att få min utbildning att gå MIN väg!

Utan makt är man så liten. Samtidigt kan man med makt bli för stor!

Internationella kvinnodagen

Vilken kvinna blir inte skuttig av lycka när ens sambo köper Ben & Jerry-glass på internationella kvinnodagen? Jag skuttade på vägen hem! SÅ god är glassen!

Fjällen nästa!


Karlskrona


RSS 2.0