MwoahahahaEn titt på syrrans blogg och jag fann detta. Se och få ett gott skratt på köpet! Det värsta (eller bästa?) är att jag inte vet om det är på allvar eller inte!!


Ett steg mot ett gott skratt

Lycklig!

Över att äntligen kunna säga att jag är en stolt ägare av en handväska igen! Och nej mina vänner... Ni kan andas ut! Det blev inte väskan för 8000 kr för jag är bra nöjd ändå med en väska från Guess! Så lfattigare på banken men rikare med ett leende är jag nu! Och sist men inte minst så har jag köpt hem ett par skor! Jag är sååå nöjd!


Listen and learn! A girl want (and needs) her diamonds!


En blick på bilderna och jag drar en hjärtans suck

Tea på besök

Tea på besök med sina föräldrar i storstan blev en mycket trevlig vecka för Emma och Robin!Här...

Går det undan!!Full rulle!


Frukostbulle!Efter att ha varit sjuk i helgen (fortfarande förkyld :() kom vårt storbesök från Karlskrona i måndags! Jag lovar en update med bilder på fredag när det är lugn och ro i vår lilla tvåa igen! Sanna mina ord!

Ingen badkruka här inteNu har jag badat hela helgen och startade därför veckan att bada med Emmut i ett molnigt och blåsigt Stockholm! Vi begav oss till Fredhäll, doppade oss och drack varmt kaffe på klipporna. Sedan gick vi en massa kilometer och hamnade på stadshusets tomt och spanade in turister. Det var inte vilken måndag som helst idag... Det var en riktigt härlig måndag!Matgud

Idag var jag en matgud!

Jag gjorde den godaste vegetariska lasagnen ever! Vad min hemlighet är tänker jag inte avslöja men en är i allafall att Ricotta är mycket bättre än den klassiska keson! I övrigt innehöll den quornfärs, spenat, rivna morötter och tomater. Mmmmm....
I Sverige


tar vi vara på våra soliga dagar!


Denna helg har jag badat två dagar i rad och druckit rosé med goda vänner och sedan också Robins släkt.Idag...har jag tråkigt!

Varför har ingen tid för lilla mig??

This is meMin klänning idag

(Lånad bild från Emmut)

Nils Johan Einar Ferlin

Nils Johan Einar Ferlin, född 11 december 1898 i Karlstad, uppvuxen i Filipstad död 21 oktober 1961 på Samariterhemmet i Uppsala, poet. Hans fa, Johan Albert Ferlin, var redaktionssekreterare på Nya Wemlands-Tidningen (Wikipedia)

Ord av Nils Ferlin

Vem nu det är??Dock göras mig dagarna långa
ibland i min gröna berså.
Är jag en av de mycket för många
eller en av de mycket för få?

Jag också, skulle man tycka,
kunde väl finna en bro
som leder, om inte till lycka,
så bara till vardagsro.

Relax galax

Idag har jag gjort absolut ingenting... Det var skönt! Ibland behöver man sådana dagar. Jag  har i princip legat i soffan 75 % av dagen och följt Michael Jacksons liv. Det som berörde mig idag var när MJ:s dotter försökte säga några sista ord på minnesstunden. Vem blir inte rörd av det?


Dotterns hyllning

Hemma från semesternRSS 2.0