On the go

Jag blev inspirerad av en vän att vardagslyxa och köpte en latte to go på fiket runt hörnet. De har förutom fika och mat även njutbara ekologiska gottigheter som fick följa med i en presentpåse till de snart blivande svärföräldrarna. Althea älskar attkomna ut och protesterade hejvilt när vi vände om för att hämta solglasögonen hemma. Nu myser hon av utsikten i vagnen tillsammans med filten som jag kärleksfullt har virkat till henne. Hon är värsta modetrollet med en tröja från cheap monday, en väst från Zara och tjusiga mormorsfilten!


Gammalt som nyttNär jag tog studenten -03 fick jag två ljusstakar från Kosta boda av grannar på gatan.
De har legat kvar i sin originalförpackning sedan dess då de inte har kännts helt rätt.
Men nu har de hittat sin rätta plats! Här i vår lägenhet här i Årsta passar de in perfekt med färgerna och ljuset som faller in i vardagsrummet.Hurra!
Jag har fortfarande läsare här på bloggen. Då känns det extra fint att titta in här när ni gör er påminda.Igår hade vi söndagsmiddag hos oss med goa vänner. Ilväll vankas däremot vankas det fest!
Jag har ingen festblåsa men väl en blomma att sätta i håret.Dessa vackra pioner kom med sällskapet igår. Det är något visst med pioner tycker jag, runda och goa.

Jisses


Är det ens någon som fortfarande tittar in här

 Det har gått två månader sedan sist. Men kanske är det som med gamla vänner,
att det är som om det vore igår man sågs senast när man återses.

Kram på er!


RSS 2.0