Vuxenpoäng


I kväll har jag hållit i mitt första föräldramöte.

Det gick bra.

Jag hoppas iallafall att jag gav intryck om att vara någorlunda professionell!

Nu är jag trött


Saker jag önskar mig när jag blir 25
Nintentdo Wii
En mindre handväska (dkny, guess, you know me)
Guld


saturday night


Idagsåg jag ut så här

Men nu har jag mitt lila massimo dutti-nattlinne på mig och är laddad för att lägga mig i sängen och läsa.


HöstNär hösten varit som den har varit hittills. Vacker väder och kvällar som är till för att tända ljus. Jaa... Då är hösten inte så tokig.

Just nu har jag en maskerad/födelsedag/reunion i Avesta att se fram emot i höst. Förutom min lilla ledighet över höstlovet förstås. Dessutom ska jag ta mig för att fylla 25 år... Och Robin och jag 4 år...  Julen tycker jag om med. Nu väntar jag på att listan ska kunna göras ännu längre! Kanske du ska se det som just ditt uppdrag?
BarnvaktEller rättare sagt hundvakt.


Igår kom mama på besök till sthlm. Vi tog en shoppingrunda och sedan tog vi hand om Ture. Idag var vi med Mady till konditori Lyran och höstsolen värmde skönt på gården.SöndagsångestSöndagsångest är omöjlig att undvika. Även om jag trivs med mitt jobb och i förhand vet att veckan kommer gå fort så går det inte att förneka att ledighet är så himla skönt när man vet att man har ett jobb att gå till! Det enda somn faktiskt är glädjande med måndagar är att det är dags för att dansa igen!Kram
Hur kommer det sig att vi människor föredrar att blunda framför att titta när vi får en kram?
Eller är det bara jag?
Kram


Tänkvärda ordfrån denna dag... Hm... Vad har jag lärt mig av denna dag? En till dag i mitt liv som passerats.... Tänkte säga att
jag har lärt mig att en power nap är bra för hälsan men samtidigt så var det väl ingen ny sak att lära sig? Men däremot har jag lärt mig att Astrid Lindgrens böcker finns översatta till 75 olika språk. Och jag vet att det finns ett bibliotek i Dominikanska republiken som är uppkallat efter henne.


jo du ser.. Något nytt lär man sig varje dag.


IrritationsfaktorTänk att seden lever kvar i USA (inte hos alla men ändå) gällande att man ska fråga fadern om lov om att fria till hans dotter. So old school! Precis som om att kvinnan skulle kunna ägas av en man! I dagens samhälle!


Söndagsmiddag

Idag bjöds det på en sallad med räkor, fetaost, avokado och vitlöksbröd här hemma i Skärmarbrink. Det var gott!

Plötsligt händer detFit for fight?Ready to goJag har

sån jävla bra smak.


Den som inte fattar det kan dra åt pipsvängen. Idag handlade jag nya höststövlar. Och klackar is the shit. 


EscargotsIgår åt jag och Jenny middag på La creperie på söder. Jenny var sugen på vitlöksfrästa sniglar till förrätt (ja ni läser rätt). Även fast jag är vegetarian som äter fisk och skaldjur så kunde jag inte låta bli att smaka på en. Det kändes lite som once in a lifetime. Kontentan av det hela är att det först smakade som champinjoner för att sedan smaka bläckfisk och sist musslor kombo bläckfisk a´la champinjon.


Denna smakupplevelse resulterade med tanke på min vegetariska läggning i en diskussion om i vilken matgrupp man placerar sniglar?? Kött, fisk eller fågel? Någon som har en vettig förklaring?


Torsdag kväll

Betydde denna vecka tapas med Emma på St Eriksplan inklusive två glas vin och sedan storbesök från Avesta. Idag lördag känns det som söndag och jag är överlycklig att det faktiskt finns en dag kvar på den här helgen. Tänk vad mycket nöjen en torsdag kan göra för helgen.Alla borde vara på min sidaNej detta handlar inte om huruvida toalettsitsen ska vara uppe eller nere utan det finns två mycket bra anledningar till att killar själva SKA sitta ner när de kissar.


1. Det är bättre för prostatan. Prostatacancer är trots allt den vanligaste cancerformen bland killar. Jag är helt säker på att om det varit ombytta roller att tjejjer borde stå upp när de kissar så skulle hela befolkningen vara med på noterna.

2. Ni killar tror att ni kan pricka men alla vet att svaret är att ni inte kan det. Och vilka är det som får sitta på ert spill? Just det.. Era prinsessor! Och nej! Detta gäller inte alla andra utom dig. Det gäller dig också du som känner dig manad!
Saker att se fram emotinom kort varsel.1. Jenny kommer imorgon (vilket verkligen är på tiden)

2. Helgen närmar sig.

3. På måndag får jag dansa igen! Glappet mellan onsdagar och måndagar är långt...

4. Och sist men inte minst... På tisdag ska jag påbörja en massagebehandling som är tänkt att återkomma månad efter månad. 


Snälla snällaSnälla, snälla, snälla, snälla
Jag ber dig, snälla, snälla, snälla, snälla


är det inte helg snart?


Moments
Life


Filosofiska tankar om livet
Ibland är det som är minst väntat,
något som vänder sig till att bli det mest välkommande,
för att sedan återgå till att vara det som det var från början,
just ingenting.
Kvar står du med vetskapen om att du förlorat något som du trodde att du vunnit,
men som du aldrig någonsin vann.Tänk att vakna en dag och tänka...
Är detta allt? Var det detta som var livet?Jag hoppas på att få leva mitt liv.
Vakna en dag.
Och tänka... Det var detta som var livet.


Lägesrapport

Efter en hektisk dag med skola och Restaurang Karlsson ser jag just nu ser fram mot att klockan ska bli halv två då jag kan packa ihop mina saker och dra mig ut i vida världen! Då blir  det en kaffedate med Emma och sen en middagsdate med Pau. Sedan ska Pau och jag dansa, YES! Jag är igång igen! Första gången var i måndags och träningsvärken är ett faktum. Det som är extra roligt denna termin är att Pau sällskapar med mig igen!


Men först en sista lektion för dagen! På återseende!


RSS 2.0