Och nu så vill jag sjunga...att sommaren är skön!

Helt otroligt att jag får semester om två veckor! Den startar jag med tillsammans med Robin i underbara Sikhjälma!

Helt otroligt är det också när jag tänker tillbaka på vad som har hänt under ett år. För ett år sedan tog jag min examen och fick mitt nuvarande jobb som jag älskar. Tänk vad det är härlgit att älska sitt jobb!


Kitty CrowtherIdag har jag skakat hand med årets vinanre av Alma-priset, nämligen Kitty Crowther. Hon är en illustratör och författare från Belgien och dessutom hörselskadad som jag och mina elever! Jag skulle själv vilja vinna 5 miljoner i Astrid Lindgrens ära.... Mina elever fick målar-tips från Kitty och fick måla självporträtt med kinsesikt bläck.

Sommar och loppis!I love loppis! Idag hittade jag ett bord i Kungsan som sålde billiga böcker...
Jag gick för 15 kr hem med Kajsa Kavat i väskan!Söndag 30 maj...

Var det dags för mig att baka bröd igen! Tekakor blev det denna gång.. Goda tekakor! Jag har också suttit på balkongen, gått i mina nya träskor, träffat två systrar söta och gått på dansshow med dansgänget!


Melodifestivalen...utan Sverige blev en (h)emma-kväll med (h)emma-gjord pizza tillsammans med Emma!

Tyskland vann och det är vi glada för!

Vi bedömde i sedvanlig ordning deltagarna efter sång, kläder och helhet och drack mousserande vin till det!

Pizzan som serverades denna gång var pizza på rågmjöl + dinkel med en tomatbas med färsk oregano. Chevré, handskalade räkor, crabsticks, färksa champinjoner och tomater och pinjenötter. Självklart toppat med sallad. Emma och jag har funderignar om att skriva en kokbok där crabsticks kommer till sin rätta! Det är exempelvis så gott på pizza! Godare än ni kan ana....SATC 2Och denna gång tillsammans med mina systrar till deras stora glädje!

Vi startade såklart med en drink i Skrapan med den milsvida utsikten som sällskap.


Lånar bilder från Julia som kommenterar att hon inte alls är lik sina systrar... Mähh. Vaddårå??
SATC 2Och denna gång tillsammans med mina systrar till deras stora glädje!

Vi startade såklart med en drink i Skrapan med den milsvida utsikten som sällskap.


Lånar bilder från Julia som kommenterar att hon inte alls är lik sina systrar... Mähh. Vaddårå??
MutaEn härlig muta från en härlig elev
"Det moderna äpplet"


ReadcyclingImorgon ska vi på utflykt till Skansen. Det är Barn och böcker - dagar. Vilken underbar idé readcycling är! Ta med dig en bok du har tröttnat på och gå hem med en ny och spännande! Vem kan inte gilla det??


La crepeJag hade glömt att jag hade en jobbmiddag inbokad idag... Det fick sluta med en Galette med halloumi och smörstekta champinjoner.. Inte dumt, inte dumt...
CrushJag är ett big fan av söta träskor och skulle vilja ha betydlgit fler än vad jag redan har.. Men nu är dessa söta fina mina. Helt underbara! Bekvämare och sötare träskor får ni leta efter....


Let go pineapple!

Regnt ute sol inne
sol i hjärta
sol i sinne

Lite solig ananas medan regnet faller ner utanför är en humörhöjare i kombination med LilSis, Sex & the City-boxen och en Ture-hund som tycker om att mysa.
Söndag....Det verkar bli en lååång söndag... Klassiskt med andra ord!


Mormors skorIdag var en dag för mormors träskor att se solljuset. Mormor i Sandviken jobbade i en skobutik i sina yngre dagar och visste värdet av att underhålla skorna. Skorna är som splitternya.


Kryddor
Färska kryddor är ljuvliga! I mitt kök står en oregano och en timjan i vackra lerkrukor i fönstret. Basilikan gav upp på en gång och sa tack och hej. Igår gjorde jag (h)emmagjord pizza med färsk oregano på. Det var gott.Vilket häng!
Igår med Emma i Vasaparken... Idag på balkongen med Robin + fotbollskillar. Eftermiddagen med Ida och en magnum vid kajen i gamla stan. Tänk vad sol kan göra för lite häng!
spets
Mina dansanta ben är spetsiga idag..
Me like it.
Jag tycker om spets.BedårandeVacker klänning...


Ny utgåvaJust nu pryder Leila Lindholms nya bok One more slice mitt kokbokställ i köket.... Jag är riktigt sugen på att börja bocka av recepten!Sju dagar har veckan...
I morgon är det fredag. Fredagar är min favoritdag. Då vet har jag sovmorgon + jobbar kort dag.. Dessutom vet jag att jag har hela helgen framför mig!Annars är onsdags-kvällar mysiga. Då har jag och kusin Caroline en tradition som går ut på att träffas och mysa över en kvällsfika och Greys Anatomy. I går var det onsdag.
Sommarvärme..Äntligen! Sommaren är på väg... På riktigt!Sommaren 2009


Första föreställningen...på Maximteatern avklarad! Och det gick bra! Morgondagen kommer bli strålande med andra ord!

Tack alla underbara kära vänner och familj och sambo som kom och tittade idag! Och tack alla kära vänner och kusin som kommer imorgon! Det gör mig så glad och varm om hjärtat!!


Förslag någon?


Snart har våra elever premiär på deras Astrid Lindgren-musikal. Jag har fortfarande inte kommit på någon Astrid Lindgren- karaktär (en bi-person) att klä ut mig till! Den bästa jag kommit på hittills är Krösa-Maja i Emil och hur kul är det?? Någon som har ett genomförbart förslag?
Valborg

4
Förra helgen var jag i Gbg och hade en mysig helg tillsammans med käraste vännerna Moa, Jenny, Veronica, David och Jens. Vi fixade hår, åt Valrhona choklad och delikatessostar men viktigast av allt... levde på kärlek!


Jag antar......att det är dags för mig att ta mig i kragen och börja blogga lite mer! Antingen har jag bara en svacka eller så är jag helt enkelt en upptagen kvinna! Denna helg består av kalas! Igår mysigt kalas hos kusin C. Idag ett till kalas hos kusin U. Nu kalas och Robins kusin J och lite senare idag ett till kalas hos fröken E. Jag kör fifty/fifty ikväll.. Halva tiden i Blåsut och halva tiden i Skärmarbrink!

Födelsedagskort


RSS 2.0