Igår var Niklas dagens gud

Men man behöver inte vara klok för det! Hur klok är man om man väljer frivilligt att springa maraton?
I fem timmar och femton minuter sprang Niklas medan vi andra hade samlats för att heja på honom i Rålis med picknick och vin som enligt mig är att föredra. Människans kropp kan ändå inte vara skapt för ett maraton! Eller är den?


tredje dansen

knäpp och ful men rolig är den


Glada familjer

glad

Hur glad blir man inte när man tror att man ska få Fx på en tenta (=underkänt) men sedan faktiskt får ett B! Jo så här glad!


Dans på vasateatern 2009Hoppfull längtanGiftet


Diva

Fragolina är på besök igen. Hon är den största diva jag känner. Men jag tycker om henne ändå och jag tror att hon tycker om mig med.Äta bör man...

annars dör man!


Någon som har restaurangtips?? Mottages varmt!

sweet baby

Snart är du min! Precis som utlovat så ska du sitta på min arm om en vecka på min e x a m e n! Min fina donna! Eller bör jag säga karan? Du är min och då bestämmer jag! För det så. Donna


Det är bara Robin som kan pruta ner priset på en klocka med 350 kr.. Det är bara min Robin.


dancing queen - vasateatern 2009


Ikväll gäller det!Hoppas hoppas hoppas att genrepet går bättre än ljussättningen! Även om det är kul att stå längst fram på scenen så är det ju också en press! Håll tummarna för mig!

Fredag

fredagar brukar vara bra dagar men denna fredag blir nog inte en av de bättre.

Ljussättning på vasateatern idag! Blir så glad för de som kommer och tittar! Nu har Emma och Elina sagt att de kommer också och DET gör mig så glad! T.o.m en teckenspråkstolk som brukar tolka ibland för min klass har köpt en biljett! Hur kul är inte det på en skala från ett till tio?


Final countdown

Idag är det exakt 4 veckor kvar tills jag är klar med skolan!


Min nedräkning är min morot mitt i kaoset! Det är minst sagt mycket att göra men det kommer att bli värt det!


Helsinkii i bilderApan i buren. Eller mer korrekt sagt... På jobbet!Jo Helsingfors har sandstränder. Tro´t eller ejHobbe. Also known as Christina.Vi tog långa promenaderSka man besöka Helsingfors så måste man till katedralen.

Hälsningar från Helsinki

Äntligen Maj! Sommaren kommer bara närmare och närmare!


Jag är i mumintrollens land. Och nej jag super inte bort skallen som alla andra. Jag är för smart för det!


I morgon tar jag fram mina änglavingar och flyger hem till Tukkholma! Men tyvärr är mina vingar inne på verkstaden så jag får låna SAS vingar istället. 

RSS 2.0