Att vårda sin hy...




...är bland det tråkigaste jag vet när det är dags att göra i ordning sig för sängen. Men desto roligare blir det när man har bra saker att använda! Jag har använt clinique så länge jag kan minnas, de är varken av eller till tycker jag. Och är det inte så det ska vara? Att en bra hudprodukt varken ska kännas eller synas? De ska bara verka!

När jag möhippades fick jag inte bara en helt fantastisk dag och kväll, jag fick även en goodiebag med cliniqueprodukter av två fina. Extra roligt är att det finns ett par produkter som är helt nya för mig! Perfekt med en liten skrubb inför bröllopet...




Godnatt

Kalaset var supermysigt och de bjöd på den godaste smörgåstårta som jag någonsin ätit! Vad var hemligheten?

Vi kunde inte bli så långvariga däremot och nu ligger vi nerbäddade i våra sängar jag och Althea. Robin är ute på galej ett litet tag till!

Natti natti!


En grå dag



Idag är det en grå dag.
Men den kommer att piffas upp med ett kalas hos en vän som fyllt 30 år.
Hipp hipp hurra!

Kort handmade for you. Jag gillar när man lägger ner tid och omsorg på ett kort.




Surprise!

Igår blev jag tagen på sängen då jag blev möhippad! Jag hade en Av de bästa dagarna i mitt liv och är så glad att jag har så fina systrar, blivande svägerskor och människor i mitt liv!

Jag fick sy mig en bikini, äta en härlig brunch, skjuta med revolver, avslappnande massage och bubbelbad, bubbel och karaoke i limousin (stavas?), fantastisk middag och dans på Golden hits! Hel fantastiskt!!


Årsta i mitt hjärta

Vi har nu bott i Årsta i ett år. Årsta har verkligen tagit en fin plats i mitt hjärta! Det är en småstadskänsla som vilar i luften och i vårt kvarter har vi caf'eet där vi är stammisar och med utsikt från vårt köksfönster skymtar vi en bassäng med sitt vattenspel. Vi kan inte göra annat än att trivas här! Robin och jag har en vision om att köpa ett hus om ett par år, men vem vet vart framtiden bär oss? Kanske tar vi oss inte så mycket längre än till grannen? Endast framtiden kan utvisa...


En sväng till city

En eftermiddag på stan under gårdagen slutade med att jag kom hem med en kasse smink. Jag är verkligen inte duktig på att shoppa smink, och då menar jag inte att jag inte kan utan att jag aldrig kommermug för att göra det. Så det var mig väl unnat. Och det är ingen shoppingeunda om det inte avslutas med en matbit! Tack för ett trevligt häng Pau!


Hem ljuva hem

Nu är jag snart hemma efter ett dygn borta. Borta bra men hemma bäst! Hemma finns min fina familj och vår tempur-säng! Althea verkar inte ha haft en tråkig stund medans jag har varit borta, hon har haft kvalitetstid med pappa sin och nu har hennes moster tagit med henne ut på äventyr!


Nedräkning

Det är mindre än 1 månad kvar tills vi inför våra familjer ska bli man och hustru. Med andra dagar räknar vi nu ner i dagar och veckor istället för månader. Det här är det närmaste ni kommer en smygtitt inför vår stora dag...


På ett tåg...

... I Stockholm på väg mot en kär vän i dalarna. Nej, jag tänker inte på snön utan på min bobby i Avesta.

Det är lite nostalgi över pressbyråns kaffe tycker jag. När jag pluggade på Stockholms universitet var det sjukt billigt med kaffe och härligt krämig bulle. Så på fredagsförmiddagens rast kunde det bli en sväng förbi! Och vad är det för dag idag om inte fredag?

Lägg märke till mina tjusiga naglar! Aj löv it! Helt perfekt när man annars mest känner sig som en grådaskig småbarnsmorsa som har svårt att ta sig tid till att göra sig snygg!


Vardag deluxe

I morse tog Althea och jag en tidig sväng till affären. Det är solsidan av baksidan att behöva vakna kl 6 vareviga morgon, att man kan välkomna dagen i ens egen takt! När vi tog vår lilla morgonpromenad började staden sakta vakna till liv, folk jag mötte hade dagislämning och var på väg till jobbet i den förvirrande morgondimman. Då blir jag alldeles varm i hjärtat av att veta att jag får vara hemma från jobbet mef världens finaste tjej!


Kvalitetstid med en kär vän

Det är ingen picknick om inte korgen är packad med en tonfisksallad, äppelmust, färska bär, nutellafyllda croissanter. Fast pricken över i är när man delar på filten och korgen med en kär vän! Allt blir mycket godare när man delar... Mat som bak, glädje och sorg.


Vardagslyx

När våren och sommaren gör entre på riktigt så dyker sprudlande känslor upp i kroppen! Jag älskar livet och älskar att ha en massa planer framför mig med familj och vänner.

Njut varje minut!


Drömmen om en altan

Idag är en perfekt dag att mysa på en altan...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/330866/images/2012/pic_200707144.jpg" class="image">


Sjung om den sköna våren

Vilken valborg! Vädret är på topp och humöret likaså. Vi har blivit väl omhändertagna hos Robins föräldrar med mat och dricka samt egentid! Althea har varit under samma tak som oss men har blivit ompysslad av faster sin under både kvällen, natten och morgonen. Vi kunde med andra ord unna oss att sitta uppe en stund extra igår kväll och dra oss i sängen nu på morgonen. Men nu känner jag att det är dags att starta den här fina dagen med en dusch!

Ha en fin dag!


RSS 2.0