JAG VETjag är förbaskat tråkig tråkig tråkig på denna sida just nu. Jag antar att min energi läggs ner på jobb dans och människor just nu! Jag fortsätter drömma mardrömmar om kullerbyttor vilket får mig att tänka på filmen och boken Underbar och älskad av alla där Martina Haag lurar i dramaten att hon är en akrobat och på kort tid ska lära sig göra cabalous men istället får göra kullerbytta efter kullerbytta på akroabtikträningen. Jag är åtminstone ärlig om min situation...


Imorgon ska jag hämta ut en ny bok som jag har beställt, Shantaram. Mina förhoppningar är att den ska få mig att minnas och också att njuta av mina minnen från Indien. Jag älskar böcker. Om det är någon som har vad som helst som har att göra med Mumintrollen eller Tove Jansson så tänk på lilla jag!


Lång vecka...Imorr´n är det loppis på Alviksskolans skolgård. Där kommer ni hitta mig.... Kom om ni har lust och tid!


LoppisfyndIdag har jag loppisfyndat på blocket. Det gör mig glad.

Om någon har något fynd hemma som ni vill bli av med... eller överblivna tapeter... eller varför inte tyger?? som jag kan få..! Då blir jag ännu gladare!


MörIdag har jag ett blåmärke på ett ställe där jag aldrig har haft ett blåmärke förr... Om du känner på din högra axel och hittar en knöl (benknota) så har du hittat platsen för mitt blåmärke. I morgon ska jag göra nya kullerbyttor.


Metareflektion

Imorgon ska mina elever få gnugga sina egna geniknölar och reflektera kring citatet:Det är den som gått vilse som finner de nya vägarna....


och


Över vår gemensamma värdegrund som säger att


- alla på skolan har samma värde
- skolan ska vara ett åsiktsforum för alla och allas åsikter ska bemötas med respekt
- ingen ska utsättas för mobbning eller utanförskap
- alla har lika rättigheter och skyldigheter
- vi visar respekt för varandra i ord och handlingVad gör Du för att leva upp till värdegrunden och för att vara en bra kompis?


Dans i kungsträdgården11 maj kl 19.00 ska jag dansa i Kungsträdgården!


Kom och titta vettja.. Men glöm för guds skull inte att boka biljetter till Maximteatern!

Under tre måndagskvällar i maj bjuds det på dansföreställningar i Kungsträdgården! Över hundra dansare representerar tiotal av landets största skolor och institutioner, balett, street, flamenco mm. Varav min dansgrupp är en av de utvalda!
LoppisfyndKom och fynda på Madeleines och min blogg! Portarna slås upp inom kort!

Du hittar oss på
http://loppisfynd.webblogg.se


Kullerbyttexpert efterlyses!Är det någon som kan lära mig att bli expert på kullerbyttor! Att vara "man" i bugg kräver mer än min ryggrad klarar av!

Idag har jag gnuggat mina geniknölar! Jag har reflekterat tillsammans med mina elever om vad kunskap är.. Jag har skrivit eftersträvansvärda skriftliga omdömen... och jag har nött in koreografier.... Tänk vad fort tiden kan gå när geniknölarna är på högvarv!


LoppisKlass 2 G har loppis på Alviksskolans skolgård på lördag mellan kl 11-14. Kom och fynda!


TulpanerDet är nog bara på hötorget man kan få tag på tulpaner för 10 kronor... Billigare än så blir det inte! Idag pratade jag med en torghandlare på torget.. Han hade bott i Bomhus. Jag har också bott i Gävle. Och i Bomhus. Södra Bomhus.


En ensam kväll...kan en clown vara ett gott sällskap!

Vaniljglass, maränger och chokladsås.
Vem kunde tro att tyskarna är bättre än svenskarna på att göra glass??Jag önskar....att solen ville lysa upp min helg...I brevlådan...

Annikas Dansskola firar 25 år!Kom och titta på mig (och Paulina) när jag (vi) dansar på Maximteatern vid Karlaplan!
I år är jag med i 7 danser under kvällens föreställning!

Välkomna!

Biljetter finns att köpa på ticnet nuuu!


Städpatrullen...härjar idag med här hemma hos oss! Förhoppningsvis kommer vi ytterligare ett steg närmare målet om ett trivsamt hem....!

Två dagar kvar av helgen och lovet! Igår blev det spel i par med Robins kusiner och flickvänner. Idag ska jag träffa Emma. Får se vart planerna landar! Men alkoholfritt är planen för mig! Laddar för dansen tomorrow! En vecka sedan jag dansade snart och det börjar kännas...


Love those shoesJag har letat efter ihopfällbara ballerinas.... Och nu finns de i Sverige i min nya mysiga favoritbutik Skovision på söder! Inte blir skorna ett sämre fynd av att det är tjejjerna i sex and the city som har designat skorna. Mina är designade av "Charlotte". I sommar kommer de att passa bra i min väska som räddaren i nöden efter en helkväll med högklackat!


Ihopfällbara och tar inte alls mycket plats i väskan...Men de viks enkelt upp och blir riktigt söta ballerinas!


Prag 5/4-8/4

Karl-Olov och Fru Kråka flyger igen! Vi har haft en helt underbar weekend med härligt väder, gott sällskap, god mat och en mysig och vacker stad! Nu är jag sugen på att åka till Barcelona!Vårt hotell var toppen med utmärkt läge med promenadavstånd till allt, rent och en bra frukost!

Vårt hotellgata...

mmmmmm....... Godaste jag har ätit på länge!


En pippi-lotta...Hör hemma i ett pippi-hus! Detta hus är en kärlek i första ögonkastet. Ljuvligt i mina ögon...


....Drömma kan man!
Jag njuter...av att vara ledig! Jag älskar att vakna på morgonen och äta en härlig frukost tillsammans med någon eller flera som man håller av.

Denna dag har bjudit på en sväng till Högbo Bruk för att se på Konst på väg. Det blev en promenad med syster och Ture, en äppelpaj i kvarnen tillsammans med mama och sen en thaigryta till middag.

Snart påsktårta med små kycklingar som man blir vansinnig av att göra. Tur att jag har en syster som har en naturlig fallenhet för just detta med marsipankycklingar!
April april din dumma sillIdag hade jag planering på förmiddagen. Då passade chefen på att gå in till barnen och fritidspedagogerna som påskpysslade och informerade om att svininfluensan är tillbaka och att den denna gång visat sig sitta i balansorganet. Det blev en diskussion om balansorganet sitter i fötterna eller i örat och en hel del oroliga frågor om det nya viruset... För att testa om viruset angripit en blev alla tvungna att göra ett test: nämligen att klara av att stå på ett ben i två minuter... Det är inte många småttingar som behärskar den balanskonsten!


RSS 2.0