Hälsningar från KALLE-krona

eller Karlskrona rättare sagt! Vi bor dessutom i ett prinsessrum men prinsessaker och än säng med ärten (?). Rättare sagt så bor vi i det som är Teas rum.

Godnatt!

När hjärtar kramar dig

När ångesten kramar ditt hjärta och kroppen är tung av förtryck och maktlöshet kommer de små pusharna som ändå gör det värt att överleva dagen. För nog är livet något att uppskatta ändå. Det är de små sakerna  som gör det och det är de som ligger närmast mitt hjärta som skapar det.


Det är de små sakerna som får en att skratta rakt ut på tunnelbanan fast du är ensam.

Min kära livspartner återkommer kontinuerligt med de små sakerna i vardagen just för att han vet vad som är viktigt för mig. Min kära vän känner min själ flera mil bort just när de små omtänksamma orden behövs som mest. Tänk Veronica vad tiden då vi delade lgh känns så långt borta! En tid som inte går att förklara med bara några ord! Hyresvärdarna, festerna och vardagslivet! Jag minns de med ett leende men jag tror ingen av oss längtar tillbaka!! MEN Heman hamsters rockade!
 
Men sist men inte minst så innebär onsdagarna Greys Anatomy på tv!


Tänk vilken tur att jag har er som har er alla mina kära vänner! Både ni som är nära och långt borta!


Har du fått två huvuden nu?

Nej. Men tre.

Det var visst inte cyanid i vattnet. Tydligen misstänker de att det var urin. Ja! Ni hörde rätt. U r i n. Tänk vad det är mycket man inte vill veta. Cyanid är nog att föredra framför urin. Pappa informerade mig idag om att så mycket Cyanid som det var i vattnet finns det i 1 msk linfrön. Min fråga blir då... Hur kunde detta vara en nyhet på nyhetsmorgon?


Efter larmet om cyanid i vattnet på Sandvik

kl. 08:40.
Drick inte vattnet på jobbet! Vi vill inte ha en tvåhövdad pappa!


kl.08:41
Jag dricker bara kaffe! Dad

fredag kväll

När en arbetsvecka full av långa dagar och hårt slit så är fredags kvällen värd en film och naturgodis. För sedan är det lördag morgon och då är det dags att plugga igen!


Jag har börjat återupptäcka mitt eget filmotek. Ikväll visades Jalla Jalla på min biograf.Heliga fredag kväll


trött

tröttare
tröttast!


Det blir man om man först ha rmuntlig examination och sen en trevlig sushilunch emd promenad i solen med emmut och sen föreläsning på Universitetet för att sen ha föreläsning på kvällskursen och sen ha Greys Anatomy-premiär hos Charrol och på köpet vara förkyld!!


GODNATT

trött

tröttare
tröttast!


Det blir man om man först ha rmuntlig examination och sen en trevlig sushilunch emd promenad i solen med emmut och sen föreläsning på Universitetet för att sen ha föreläsning på kvällskursen och sen ha Greys Anatomy-premiär hos Charrol och på köpet vara förkyld!!


GODNATT

Fick en fråga...

De länder jag besökt


1.Finland x??
2. Norge x ??
3. Danmark
4. Bulgarien x2
5. Serbien
6. Holland
7. England x2
8. Polen
 9. Tyskland x3
10. Ryssland
11. Belgien
12. Frankrike x3
13. Spanien
14. Italien
15. Cypern
16. Ungern
17. Grekland
18. USA x 3
19. Mexico
20. Guatemala x2
21. Belize
22. Mexico
23. Brasilien
24. Fiji
25. Nya Zealand
26. Australien
27. Thailand x4
28. KambodjaHjälp! Har jag glömt något??

kanela mig

Tänk att kanel är en sådan härlig krydda! Och att bark från ett träd kan smaka så gott! Tänk om jag hade ett cassis-träd i min trädgård! (för det är väl därifrån kanelen kommer?) Och tänk om jag hade en trädgård!Sturekatten

Frukost på Sturekatten med plugg och sällskap blev till sällskap, frukost, tre små koppar kaffe, lite plugg (omotiverad) och gratis kanelbullar!! Gratis är alltid bäst! (Sandra jobbar visst här!)Ha en trevlig dag

Idag åkte Robins tröja på mig istället
Lördag kväll

Och jag gjorde precis vad jag ville och inte vad jag borde. Dvs. Satt i soffan med mina långkallingar och kollade på en film! Härlig kvalitetstid!Ett gammalt motto

att återförinföra.

När jag och Charrol backapckade i Sydamerika var vårt motto attvi gör bara det vi vill göra, inte det vi borde göra!Det är precis så man bör leva varje dag!Forever youngÄntligen har forever 21 börjat fatta vinken genom att fundera över om en fltyt av arslet från N.Y till Stockholm kan vara värt besväret! Go for it!

Tim Tam


Tim Tam Tam Tim TIM TAM!!


Det är en sådan härlig nostalgikänsla! Julia och Jonas kom hem med Tim Tam till mig från Thailand. Vilket var något jag absolut inte hade förväntat mig! en påse med kryddor ville jag ha och det fick jag men att jag så även skulle få Tim Tam på köpet blev en jackpot!


Tim Tam är nostalgiminnen från backpackerslivet och framförallt från Australien. Den enda som kan förstå mig på riktigt är nog Charrol. Charrol kom hit och ät Tim Tam innan de tar slut!!
Finnish deaf rapper SIGNMARK
SIGNMARK
Vykort 2/2-09

Hej!

Vi var och tog en öl på erat gamla hotell
i baren stod en fransyska som var snäll
Vi har fått i oss både räkor och bacon,
men dricker mest öl och försöker ta oss en shake-om
Hoppas vi är lite brunare än er när vi kommer hem

Mvh Julia & Jonas

Fragolina den fina

och två emmor snart tjugofemmor


Saturday night fever


RSS 2.0