Fredagkväll...

...med Mr Nobody och syster Madeleine.

Filmen var en tänkvärd film om livet och Madeleine var trött, men det hör liksom till...


Nu är det jul igen, nu är det jul igen...Julklapp


Lucia
Midnatt råder, tyst det är i husen...
Tyst i husen....Godnatt tomteskaran!


snart...sand under tårna och ljumma sommarkvällar...
Nedräkningen har börjat!


Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att jag får mitt nya pass vilken dag som helst nu!
Juletider..
Vi börjar varje morgon med ett avsnitt från Mumindalens julkalender. Tove själv har skrivit manuset tillsammans med sin bror Lars. Karaktärerna filmades in i dräkter och rösten lades på i efterhand...


Sibirien på besök i SkärmarbrinkI vår lgh har vi en massa fönster som vetter mot söder och sol om dagarna. På somrarna blir lgh varm.. På vintrarna är det så kallt att jag drömmer mig bort både till värmen utomlands, till värmen på jobbet och till en ny bostad!

Det blir både en och ibland två duschar för att återfå normall kroppsvärme om kvällarna... Mitt tjocka hår blir däremot aldrig torrt utan blir till frysande istappar efteråt. Tack och lov vet jag mössor... Och tack och lov vet jag kort, kort, kort hår! Håret torkar på max 10 min!


La vie jaune
Lördagkväll på AlpvägenGrattis Stefan 30 år!


Tack och bocknu åker jag till Alvik!


Om...Om man önskar sig något riktigt riktigt mycket, så skall hela universum verka för att önskan faller in. När man önskar sig något av hela sitt hjärta befinner man sig närmast världssjälen...

Kanske är det därför som Robin och jag drar till Sri Lanka i en vecka om bara 16 dagar!
Grattis Malin!

De tio första dagarna av mitt liv hette jag Malin.. Idag är Malin mitt andranamn.. Grattis till mig själv på Malin-dagen!
 
Det är underbart att det flaggas för mig på min födelsedag (egentligen för carl Gustaf den XII) och så idag på självaste nobeldagen! Nu ska jag sluta leka servitris och själv inta bordsplacering på årets julfest på jobbet!


Dags för nobelfest på jobbet tillsammans m...

img_8539 (MMS)

Dags för nobelfest på jobbet tillsammans med barnen! Mina elever har agerat nobelkommitte och självaste kungen kommer och delar ut priserna...


Direkt från ugnen...Idag vågade jag mig på att göra ett egenkomponerat bröd. Jag tror att det blev bra även om jag inte smakat på det ännu. Jag använde rågsikt som enda sädesslag och det är ett härligt mjöl att arbeta med. Det ska bli spännande med en smakbit senare!
Surprise!


I födelsedagspresent av Madeleine skulle jag få en matupplevelse. Vilken sådan fick jag däremot inte veta. Vi möttes upp igår vid åhlens city och jag fick en mugg med sparris och ädelostsoppa medan vi traskade uppför drottninggatan. Vi hamnade på ett mexikanskt snabbmatställe där de serverade äkta tortillas a´la mexican style! Det smakade verkligen precis som i Mexico och inte svenskt taco. Där åt vi en minitortilla och delade på en cola. Sedan fick jag vet att detta var huvudrätten och att vi skulle traska vidare (?).

Vi hamnade på ställe nr 3 vid norra bantorget. Vi blev ledda till ett bokat bord och Madde beställde en varsin meny. Vad för meny?? Rätt efter rätt kom in och det verkade aldrig ta slut! Efter 6 rätter tog det stopp...


Det var en härlig efterrättsmeny med många spännande smaker med ett härligt dessertvin till! vi avslutade kvällen på Skybar med ett glas vin. Vilken härlig upplevelse jag har varit med om!
RSS 2.0