TöväderIdag känns det nästan som om våren vore på väg....
Snön droppar från taket och marken är slaskig.Sportlov!!Mitt ledord under mitt sportlov är: no stress!

Jag invigde helgen och ledigheten tillsamans med min kära och en underbar 3-rätters middag med en flaska rött till på kubanska la Habana. Lika underbart gott och mysigt som alltid!

Idag har jag träffat lillsyster på stan en snabbis och sen haft hem storsyster på besök! Vi åt mina underbart goda baguetter som jag gjorde för ett par dagar sedan, jag är bäst!


Ikväll: Stefans trettioårsfest!
Grillad tonfisk med jordnötsrisotto och hummersås - mmmmm....


An educationIkväll har flickorna med tre E varit på bio. Vi såg en E-film förstås, An Education! En romantisk film med nostalgi. Fler filmer som jag vill se inom snar framtid är Shutters island och Flickan från ovan.


återhämtningsdagutan återhämtningsdryck. Idag har jag slappat! Jag är helt uttömd på energi och det känns som hälsan kan börja spöka när som helst! Så efter en eftermiddag och kväll i soffan tillsammans med teven och en bok så hoppas jag nu på att jag kommer må fina prima ballerina imorgon!


När du känner att du behöver andas ut... Gör det!


Internet...En värld av möjligheter!

Imorgon ska mina elever få göra korsord om deras söta mofflor! Tänk vad internet breddar för möjligheter!


Gör ditt eget korsord


Till frukostEtt kinderäggI går kväll tillsammans med min älsklingoch små hemmagjorda rackare
SegtIdag är kvällen då en pizza fick ersätta ett gott hemlagat mål och då jag kyper ner i sängen med en bok.

Hej svejs! Nya tag imorgon!


Jag längtar...efter att få återse min kära vän!

Nu har jag bokat biljett till den lilla staden utanför Oxford där Krisitna bor. En helg i slutet på Mars blir det!Vad prioriteras?Kollektivåkarnas säkerhet eller att haffa tjuvåkare?


Det ska investeras i glasdörrar vid spärrarna så att det blir svårare att planka. Förra veckan skrevs det i tidningarna eftersom det sker olyckor och icke olyckor när folk ramlar eller kliver ner på spåret, borde det då inte prioriteras att skaffa glasdörrar vid perrongerna istället för vid spärrarna? Vad är viktigast? Kollektivåkarnas liv och säkerhet eller pengar?


Happy Valentines DayKärlek till er alla och förhoppningsvis kärlek till mig!

Robins och min heldag tillsammans på just denna hjärtanes dag fick andra planer när de ringde från hans jobb. Så nu sitter jag här i en kall lgh och funderar på hur jag ska fördriva timmarna på dagen. Det lutar mot en sväng till dansstudion ikväll... Mer än så finns inte på min agenda än så länge. Vem vet vad dagen har att erbjuda?


Sushi för erfarna


och inte för nybörjare.

Jag och syster Julia har haft en myskväll! Vi gjorde underbart god sushi och tittade på både halva melodifestivalen och en halv film. Mina ögon var tunga och jag kunde inte motstå frestelsen att då och då låta de falla. Värmekuddarna sprang fram och tillbaka mellan soffan och mikron. Julia för sin nackspärr och jag för att jag är en livsnjutare, eller rent av en värmenjutare! Sa jag förresten att sushin blev underbart god?
En helt vanlig tisdagskvällkändes helt plötsligt som en fredag tack vare tjejerna mina! Tack underbara flickor!

Rött vin, pizza och med andra ord är lyx i världsklass! Med andra ord måste vara världens roligaste sällskapsspel!UtvaldJag har blivit utvald att skriva en utvecklingsartikel för utbildningsförvaltningen i Stockholm Stad! Tillsammans med mitt underbara arbetslag skak jag genomföra detta och skriva om vår fritids-skola samverkan! Vi kommer bli publicerade och få 3000 kr för kompetensutveckling. Utvecklingsartikeln har som syfte att sprida kunskap till andra kollegor inom yrket.


ResultatNu är kampen mot furun över! Jag är så sjukt nöjd! Bordet får fortsätta vara antikvitt efter grundmålningen medan stolarna har fått de härliga kulörna lila, vårgrön och gulgrön.
De passar så bra till tyget som sitter på väggen!

Bra jobbat Emma! High five!
TårtfatIdag hittade jag ett tårtfat som jag suktat efter på rea. Det var trevligt.

Trevlig inbjudan


Hejdå!Nu sticker jag till Kims födelsedagsfest!Nyckelntill mina innersta hemligheter sitter i mina öron idag...


Vem vet inte du... Vem vet bara jag...

Idag...Var en sådan där dag då jag fick ett ryck.. Och tänkte att nu ska jag göra något åt stolarna! Så nu torkar stolarna snällt i lgh. Fortsättning följer imorgon!Före...
Under omvandling...


Välkommen till mofflornas värld!Vi jobbar just nu med en storyline om mofflorna i klassrummet. De är deppiga för att människosläktet dumpat en skräphög mitt i deras matsal. Titta så söta de är!
Vasen...
När det gäller uppdatering av vasens tillstånd. Fuck vasen!
Den fick hjärtstillestånd och är numera djupfryst tills teknologin tillåter att den återuppväcks!
Den är för tillfället blek och vit men ska en dag bli rosa och skär!


Singing in the rainIda bjöd med mig på Singing in the rain. Det gjorde mig glad!

Jag undrar om den personen som måste städa upp allt vatten under föreställningen blir mer och mer bitter för varje dag.....?


RSS 2.0