Jag lever!

Ja jag lever! Och har det helt underbart! Det är just nu svensk sommar när den är som bäst! Jag älskar att vara ledig och njuta av livet! Nu har jag lämnat landet och ska ut och segla! Har bara ett snabbt stopp i Gävle innan vi hissar segel!

Kram på er alla!

Sol på landetVärldens finaste kanin


Björn Allan Albert


Palten tog studenten
En värld av paraplyn

Jag är en sådan som alltid glömmer att ta med mig ett paraply. Trots att jag vet om att det regnar.. eller kommer att regna... eller har regnat... Idag var dagen då jag inte glömde det! Men istället så hittade jag inget paraply här hemma. Så jag traskade modigt ut i världen ändå. Kanske finns det en gud trots allt? För när jag gått en sisådär 200 meter så låg det där på marken.. ett paraply!

Minnen från Emma Malins dagbok

13 augusti 1990


Du leker just nu med Jenny som är 2 år äldre än du. Vi har haft segelsemester och har varit till Nyköping. En gång höll du på att ramla i vattnet men du höll i dig i båten. Minigolf tycker du är roligt att spela. Före semestern skulle du ligga över hos farmor o farfar men när du väl var där så satte du dig i bilen och väntade tills pappa skulle åka hem. Du drar dig undan ibland när du gråter, är inte så kramig utan självständig. Hos doktorn är du jätteduktig att suga rent går jättebra nu (öronen.


24 juni 1992

Har åkt med farfar till Öregrund där mamma och pappa seglat med båten. Jag har seglat till Älmsta och rott med Madeleine i lillbåten och jag har feber 37,8 på kvällen. Jag har haft jätteroligt idag. Julia stod på badstegen i båten och plötsligt lossade badstegen och hon åkte i sjön. Pappa vände båten och mamma tog upp henne.

Det regnar


exalterad

Idag är jag exalterad. Dels för att jag har lämnat in och publicerat min uppsats.
Men främst för att jag äntligen har min fina klocka på armen.

Tack kära mor och tack kära far för klockan!
Ett kort

En uggla i förkläde


Till kortet fick jag ett paketI paketet fanns en ring


Min pojkvän gav mig också smyckenHan tyckte jag skulle ha dinglande hjärtan i öronen
Det tyckte jag med

Tisdagens middag

Till middag bjöds det på tonfiskkotlett tillsammans med jordnötsrisotto a´la Emma.

Det börjar märkas att jag har semester!Sommar på vår balkongTure

Idag var jag hundvakt åt lilla Ture.
Vi hade en trevlig dag tillsammans, Ture och jag.Gott folk!Glöm inte att rösta idag om ni inte redan har gjort det!


Detta är er egen chans att påverka den värld som ni lever iSolen verkar komma tillbaka

Det firade jag och Emma med att fika utomhus

Sen åkte jag hem och svullade med Pizza! Det var ljuvligt. Emma hade berättat att hon besällt hem pizza igår men att hon istället för att få en vegetarisk pizza hade fått en kebabpizza. Hon orkade inte bry sig utan plockade bort köttet. Idag beställde jag en Calzone med räkor och svamp. Jag fick också kött på min pizza! Men precis som Emma var jag för hungrig och trött för att orka bry mig så jag fick plocka bort jag med. Har pizzeriorna i stan någon slags konspiration just nu?


090606

Är datumet då Anders och Kristiina gifte sig i Corneliusparken.
Robin var toastmaster och skötte sin uppgift galant så att alla fick en minnesvärd kväll!
Min uppgift på bröllopet var självklart som dancing queen.

Brucan

Torsdagen var en regnig dag och inte en konsertdag. Att sitta utomhus när det regnar oavbrutet och det endast är sju grader är inget att föredra men det var helt klart värt det. Även om det kändes som jag lämnat kvar fötterna på stadion när jag gick hem! Ett gott råd till er alla! Använd ej tygdojjor i ett regnigt Sverige! 

Bruce samlade in lapparna som publiken skyltade med och och hoppas han tog till sig budskapet på en av de:

Never ever have a concert outside in Sweden before midsummer!


Konserten får 4/5 i betyg och då framförallt för avslutningen och energin på scenen! Skulle solen ha varit framme skulle det absolut ha blivit en femma.
2009-06-03

Idag är ingen vanlig dag för idag är det emmas examensdag hurra hurra hurra!


Detta ska jag förstås fira med en italiensk middag på Il tempo ikväll tillsammans med Robin, stora syster yster och hennes Johan (som faktiskt fyller år idag) och sist men inte minst så kommer mina kära föräldrar till Stockholm för att äta middag med mig på MIN dag! Dagen har börjat bra och jag har på mig nya örhängen som jag fick av min omtänksamma pojkvän i examenspresent.
 

Just nu

älskar jag livet! Det bjuder på sol, spontaniteter, examen och idag ringde en av mina chefer och bjöd med mig på Bruce Såringsteens konsert på torsdag!


Sicken personalträff! Jag är impad!
Om jag inte får höra min favorit dancing in the dark blir jag ledsen

En helt vanlig måndag

blev jag bjuden till favorit-grannen.
Vi drack fruktigt rosévin och åt melon.
Inte alls en tokig måndag med andra ord.


Elinas balkong var så fin så nu är jag inspirerad till att ta hand om min egen när jag har blivit ledig!


En sån dag!

Solen skiner, håret är perfekt och kjolen stryker längs med kroppen! Och jag, lilla Emma i stora världen, har avklarat opponeringen för min uppsats. Jag är nu så nära fil.kand -examen som man bara kan bli!

Som Robin skulle ha sagt... Fuck yeah! Walla

RSS 2.0