ChiffonjéVilket härligt ord! (Stavas det så förressten?)

Jag funderar starkt på att ta denna chiffonjé till vår nya lgh. Den har varit min mormors och möbler med historia bakom sig är alltid spännande tycker jag!
Det finns alltid plats...för glass!

En sak som bebisen vill ha är grädde. Jag finner det ofantligt gott just nu!! Och vem håller inte med om att den mjukglass är gott för magen?Ny säng!Idag har vi gått och blivit med ny säng! Helt underbart! Det blev en tempur-säng och jag är helt övertygad om att jag kommer att sova som en prinsessa så snart den har kommit till vårt hem! Nu gäller det att ha tålamod och vänta tills dess att den levereras hem till oss...

Remember me

Jag fick en gratis film med en tidning jag köpte på tågresan hem från Gbg. Robin har jobbat idag och inatt så jag passade på att se på den som tidsfördriv.. Ett otippat slut, men som svarade på mina funderingar om filmens titel....


'

Oftast har jag inte tålamod att se på film när jag är ensam, men denna film gick förvånansvärt bra!


Utlösningsfaktor...

Att vara gravid innebär ofta ett lågt järnvärde, vilket även gäller mig. Så under min graviditet har jag börjat äta nötkött igen och självklart försöker jag äta blodpudding. Jag har aldrig haft svårt för blodpudding men de gånger jag ätit det nu under graviditeten har jag mått illa efteråt. Nu råkade det lämpa sig så att jag hade ett paket i frysen och självklart tänker min hjärna; JÄÄÄÄRN!  Så självklart åt jag det till lunch idag och det resulterade såklart i ett lätt illamående. Det var första delen.....

Den andra delen börjar med att jag ska ta mig ner i tvättstugan. På väg ner ser jag mig själv snabbt i spegeln och hinner tänka "herregud som jag ser ut". Nära till hands låg ett hårvax som jag passade på att snabbt dra fingrarna i håret med. Väl i tvättstugan så är jag mer illamående och tycker att det doftar bekant, och då snackar vi en bekant-illamående-känsla. Tro´t eller ej men hårvaxet var samma vax som jag använde när jag mådde som värst i början av graviditeten, jag spydde konstant och var sängliggande halva semestern! Och endast doften av vaxen utlöste nu samma illamående. Som tur är resulterade min lilla löprunda till toaletten inte i någon större kaskad och jag kunde raskt och i panik skölja håret i duschen.

Så nu sitter jag här, nyduschad i håret.. Fortfarande smått illamående... Och kan vittra doften av vaxet överallt! Den förföljer mig!


Mitt hjärta......är fullt av kärlek till mannen i mitt livEn bra dagIdag har varit en bra dag! Jag har äntligen fått krafter igen efter förra helgen och var idag pigg och glad och eleverna var medgörliga. Ett besök hos barnmorskan visade att bebisen mår bra (tack och lov) men att jag mår mindre bra (lågt järnvärde, lågt blodsocker OCH lågt blodtyck). Sedan har jag hunnit med att mysa hela kvällen med syster Julia och Ture. Julia tog hand om mig och bjöd på soppa med smarrigt bröd och dadlar som efterrätt. Jag kommer att gå och lägga mig med känslan av att detta inte har varit vilken torsdag som helst.
En ruggig kväll
Det har varit ruggiga kvällar denna vecka. En promenad slutade med en fika hemma hos Elina istället. Vilken lyx att ha en vän som driver ett café och alltid kan bjuda hem en på spontanfika. Det var gott, mysigt och trevligt! Grattis Elina som fyller år idag!
Go´bokenI veckan fick jag ett välkomstpaket från go´boken med fina böcker. Jag blev jätteglad och nöjd. Dessutom har jag redan gått in och avslutat mitt medlemskap på deras hemsida och det var hur lätt som helst. Kan varmt rekommenderas att bli medlem. Jag kan dessutom tänka mig att ett medlemskap hos dem är ett prisvärt val om man känner för att fortsätta!
Titta bara på alla fina saker vi fick!


Bilden är lånad från www.goboken.se

Värme och evighet

Idag åt vi frukostbuffé på det nygifta parets hotell. Veronica fick små presenter av oss tjejer varav ett halsband som min bästa Rusan har gjort. Halsbandet symboliserar både Veronica och Davids kärlek samt vår vänskap mellan varandra med orden värme och evighet
Veronica och Davids bröllopI helgen åkte jag till Göteborg för att se Veronica och David bli Herr och fru Jantol. Det var roligt att se två nära vänner gifta sig. Det blev en intensiv helg med många Örebro-minnen och mycket skratt. Nu är jag tillbaka i Stockholm och känner mig bra sliten. Min gravid kropp klarar inte av dålig sömn och full rulle som förr, så nu tänker jag tycka synd om mig själv och mina krämpor i hand och kropp och göra mig en god tjänst och gå och lägga mig! Allt för att bli redo för att möta en ny vecka!

Men först bjuder jag på några bilder från helgen


RSS 2.0