Althea

I helgen ordnade vi Altheas första kalas, nämligen hennes namnkalas! Vi hade en liten ceremoni hemma med fina tal, vacker sång, härliga människor och massor av fina presenter.

Idag känner jag mig bakis, utan att ha druckit en enda droppe. Jag är helt slut efter helgens fix och ståhej. Tack vare hjälp så blev kalaset en mycket lyckad tillställning och jag kan nu pusta ut ett halvår tills det är dags för 1-årskalaset' <3 Jag och min pysslarhjärna smider redan planer!


Glad fettisdag!

Men ingen fettisdag för mig idag. Men däremot har jag fått ett fång tulpaner att vila mina ögon på av en sprudlande Emma som knackade på vår dörr. Emma är klar sjuksyrra till sommaren och har redan fått ett tip top-jobb!

Annars så är jag i bakartagen. Inga semlor blir det, utan här donas det inför Altheas första kalas som äger rum i helgen, på hennes namnsdag!


Glad alla hjärtans dag

Jag och Althea fick en varsin blomma av världens finaste fästman och pappa...

Robin jobbar natt idag så Althea och jag tog en kort sväng i affärerna som endast resulterade i lite shopping på ICA. Sedan tog vi oss till cafet som är granne med oss. Vi njöt av omgivningen, fika och bläddrade i inredningstidningar.


Evig kärlek

Här har det hänt grejer sedan sist! Vi har både hunnit förlova oss och bokat in ett vigseldatum i sommar.
Jag skulle inte kunna vara lyckligare än jag är med min Robin.


RSS 2.0