Leftovers





Konsten att laga mat är egentligen inte att hitta på en maträtt att laga, utan att använda sig av sådant som finns i kylskåpet och av sådant som behöver lagas till innan det blir oätligt.


Dagens titt i kylskåpet resulterade i att jag skulle ta vara på ägg, mjölk och skinka som snart hade sett sina sista bästa dagar.


Det resulterade i skink och ost-crepes! Väldigt smarrigt blev det...



Kommentarer
Postat av: mum

bra de, ser riktigt gott ut.

Vad pengar man skulle spara om man verkligen gjorde slut på maten man har i kylskåpet i stället för att slänga lite rester/halvgammalt

bra jobbat. kram

2011-07-24 @ 19:35:32
Postat av: em

kloka ord.

crepes är förövrigt grymt gott.

barndomsmat för mig. om jag fick önska nått önskade jag räkcrepes eller ost- och skinkcrepes. =)

2011-07-25 @ 11:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0